Beneficii

Părinții sunt mereu la curent

Părinții au acces permanent și nelimitat la situația școlară a copiilor lor, ei putând vizualiza notele, mediile semestriale și totalul absențelor, răsfoind catalogul virtual direct de acasă.

Înștiințări prin SMS sau Email
Carnette poate trimite mesaje instante, zilnice și săptămânale părinților privind sițuatia școlară a copiilor lor. Prin urmare, chiar și părinții fără acces permanent la internet vor fi ținuți la curent cu reușita copiilor.

Profesorii țin cu ușurință evidența
notelor și absențelor

Cadrele didactice țin evidența notelor și absențelor fiecărui elev cu ușurință, în timp real, datorită aplicației Carnette concepută pentru tabletele Android. Interfața Carnette este prietenoasă și ușor de folosit, introducerea datelor și accesarea ulterioară a acestora fiind la fel de ușoară și explicită ca și trecerea notelor în catalogul fizic al clasei.

Statistici În Curând

Atât părinții cât și profesorii au acces la pagina dedicată de statistici care folosește datele introduse în sistem pentru a analiza în detaliu evoluția absențelor și a mediilor.

Economie de timp cu ajutorul
rapoartelor automate

Carnette oferă posibilitatea profesorilor de a crea diverse rapoarte și statistici școlare folosind datele introduse în catalog. Economia de timp și efort este considerabilă, dat fiind că rapoartele se generează automat.

Securitate.

În materie de securitate, am luat toate măsurile ca datele din catalogul dvs. să se păstreze în deplină siguranță fiind accesate doar de cei autorizați.

Conturi Individuale
Pentru fiecare elev sau profesor introdus În sistemul Carnette se va genera un cont individual, accesibil cu nume utilizator și parolă unice, perfect confidențiale.
Confidențialitate
Nivelurile de acces sunt personalizate, în funcție de tipul contului. Astfel, fiecare profesor va putea opera date la clasele și materiile la care predă, iar fiecare părinte va avea acces la situația școlară aferentă contului.
Siguranța Datelor
Serverul pe care sunt stocate datele din catalogul virtual este unul securizat pentru siguranța desăvârșită a datelor și accesibilitate.
Ajutor
Oferim asistență în implementarea și folosirea aplicației Carnette, fie telefonic sau prin email. Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebări, nelămuriri sau sugestii. Vă invităm să folosiți formularul de contact fără ezitare.

Solicită catalogul școlar online Carnette!

Da, vreau Carnette